banner

Hvordan fungerer en Quick Dry Nail Spray?

1

Negletørker sprayer bruke en rekke metoder for å løse problemet med sakte tørkende polish.Produktet inneholder hurtigtørkende løsemidler som fester seg til den fuktige malingen og når de raskt fordamper, påføres de sammen med poleringsmiddelet – tørker malingen.

Den inneholder olje eller silikon, som ikke nødvendigvis vil polere neglen, men vil skape en ultraglat barriere på toppen av neglen, noe som gjør det mer sannsynlig at den sklir av når du påfører lakk, i stedet for å skape en bulk.Disse har også den ekstra fordelen at de fukter neglene etter de tørkende effektene av lakk og lakkfjerning.
 
Silisium i produktet er et av de mest tallrike grunnstoffene på jorden og det tredje mest tallrike elementet i kroppen vår.
 
Ikke skade negler,få neglelakken til å tørke raskt.
 
Etter å ha påført neglelakk, sprøyt neglene dine med en raskt tørkende spray for å dramatisk tørke lakken, forhindre at den smelter eller flekker, og forbedre lakken.Oliven essens olje, skånsom pleie av negler og huden rundt dem.
 
Bruksmetode
Trinn 1
Etter påføring av base coat, påfør neglelakk.
Steg2
Påfør topplakk på neglelakk.Åpne deretter fingrene og spray 10~15 cm i noen sekunder.Neglelakken vil tørke på omtrent ett minutt.Fremskynd tørkingen av neglelakken og gjør neglene tøffe og vanskelige å knekke.
 
Denne sprayen med tørkemiddel for negler bruker alkohol, butan og propan for å kombinere med et neglelakkløsningsmiddel og akselerere fordampningen.Spray fungerer best hvis du venter 30 sekunder til et minutt etter påføring av det siste strøket, omtrent 7 tommer unna.Fordi flasken inneholder trykkgass, vil sprayen påføre poleringen din hvis du holder den for nærme.
 
For ekstra beskyttelse inneholder den også super fuktighetsgivende arganolje, panthenol (vitamin B5) og silikon.Disse fukter neglebåndene dine, gir næring til neglene og gir en jevn overflate for å forhindre at kontakt med neglene skaper bulker.
2Sprayen inneholder alkohol, butan og propan, som kommer i kontakt med den våte neglelakken og bryter ned løsningsmidlet, og hjelper det å fordampe raskere.Men de er veldig brannfarlige, så pass på at du ikke bruker dem direkte på stearinlys eller annet som brenner eller la barn bruke dem.
 
Selv om det kan høres overraskende ut å finne butan og propan i negleprodukter, kan det hende du allerede bruker hårprodukter som inneholder dem uten å være klar over det, for eksempel hårspray, håroljespray, hårtørkende spray, etc.
 
Hvorfor tar neglelakk så lang tid å tørke?
 
Neglelakk tørkes ved fordampning, da løsemidler som holder malingsvæsken slipper ut i luften.Men det tar tid - faktisk tar neglelakken omtrent 24 timer å sette seg helt og tørke.Dette er for langt.For ikke å nevne, faktorer som temperatur og fuktighet kan også påvirke tørketidene.

 

 

 

 


Innleggstid: 17. juni 2023
nav_icon